Sherbime

Privilege Hotel ka kapacitetin dhe burimet njerëzore për të ofruar një shumëllojshmëri shërbimesh për të gjithë klientët, për të cilët do të kemi kënaqësinë më të madhe ti mirëpresim ne ambjentet tona.

Hoteli ynë ofron:

  • Bar
  • Restorant
  • Lounge
  • Sallë konferencash
  • Parking per te gjitha llojet e automjeteve
  • 24orë Shërbim Taksi
  • WiFi Falas
  • Kanale Satelitore në TV Flat screen full HD
  • Qendër Spa

 

Foto nga Restoranti