Rreth Nesh

Kompania jonë Trigen Investment ka operuar per 15 vjet duke ofruar një gamë të plotë shërbime investimesh.

Investimi ynë i fundit dhe më i ri i kompanisë tonë është Privilege Hotel & Spa, një aktivitet i ri, modern, komod dhe ambjente relaksuese që ofrojnë një gamë të plotë të shërbimeve të cilësisë së lartë.

Privilege Hotel & Spa ofron një sallë konferencash, bar & restorant dhe një qendër Spa të përbërë nga 4 dhoma masazhi, hamam, sauna, xhakuzi dhe pishina e mbyllur  ( dimërore ).

Hoteli jonë është e vendosur 3.5 km larg nga qendra e qytetit, në zonën lindore të Tiranës, e cila është një zonë rezidenciale.

Stafi i hotelit tonë është i kualifikuar dhe i gatshëm për të ofruar një shërbim me cilësi të lartë duke përmbushur gjithë kërkesat e konsumatorëve.