Qendër Spa

Ofertat e Privilege Spa:


  • 2 dhoma teke masazhi me dush brenda.
  • 2 dhoma dyshe masazhi
  • Hamam
  • Sauna
  • Pishinë e brendshme dimërore
  • Xhakuzi

Menuja e Masazheve


  • Masazh Relaksues
  • Masazh Suedez
  • Sport
MASAZH ANTI STRES Masazhi anti stres është një kombinim i masazheve relaksuese dhe terapeutike. Ai përqendrohet në pjesën e kokës, fytyrës dhe këmbëve. Ky masazh stimulon sistemin nervor qendror, i cili ka ndikim pozitiv në funksionet dhe proceset e trurit të njeriut. 5.000 ALL / 37 Euro/60min

MASAZH ME GURË TË NXEHTË Masazhi me gurë të nxehtë është një masazh terapeutik që përfshin përdorimin e gurit, të sheshtë, dhe të nxehtë i cili vendoset në pika të veçanta të trupit tuaj. Nxehtësia e lokalizuar dhe pesha e gurëve përmirësojnë qarkullimin e gjakut në trupin tuaj dhe me nxehtësinë e tyre relaksojnë muskujt e tensionuar, duke i lejuar terapistit të aplikojë presion më të thellë në sipërfaqen e trupit tuaj. 5.000 ALL / 37 Euro/ 60min

MASAZH SWEDEZ Masazhi më i famshëm në botën perëndimore i cili ndërthur konceptin e anatomisë dhe fiziologjisë duke e fuqizuar trupin tuaj me energji pozitive. Masazhi suedez ofron relaks total të muskujve të trupit dhe mund të rezultoj jashtëzakonisht i dobishëm për trajtimin terapeutik të dëmtimeve të ndryshme në trupin tuaj. 4.000 ALL / 30 euro/ 60min

MASAZH PËR ÇIFT Ky masazh është një mënyrë e shkëlqyer për tu relaksuar ju dhe i/e dashuri juaj duke përjetuar ndjenjën e një udhëtimi romantik në një ambient tjetër. Gjithashtu, kombinimi i masazhit me terapinë do ju japi jo vetëm ndjesinë e ralaksit por edhe një ndjesi më të mire. 8.000 ALL / 60 Euro/ 60min

MASAZH ME KATËR DUAR Masazhi me katër duar është një masazh me lëvizje të sinkronizuara të dy terapistëve mbi trupin tuaj. Më këtë masazh ju do të përjetoni ndjesinë e dy masazheve të plota në trupin tuaj. Goditja e katër duarve njëkohësisht në trupin tuaj do të bëjë që truri juaj të jetë më i relsksuar dhe të reagoj ndryshe nga çbën zakonisht. 9.000 ALL / 70 Euro/ 60min

SCRUB TRUPI Scrubi është mënyra më e mirë për të pastruar, ushqyer dhe hidratuar lëkurën e trupit tuaj. Në këtë mënyrë lëkura juaj jo vetëm që pastrohet nga qelizat e vdekura por gjithashtu ndikon në rritjen e qarkullimin e gjakut në trup dhe uljen e nyejve limphatike. Në fund ju do të keni një lëkurë më të zhdërvjellët, gjallë dhe të shëndetshme. 4.000 ALL/ 30 Euro/ 40 min

Përdorimi i zonë spa (hamam/sauna/pishine/Jacuzzi) për një kohë deri në 4 ore. 2.000 ALL/15 euro/4 ore