Adresa: Rruga Haxhi Dushku, Godina Nr.2, Farke, Tirane.

    Privilege Hotel është i vendosur në afërsi të Tirana East Gate dhe mund të gjendet lehtë. Vetëm 3.5 kilometra larg nga qendra e Tiranës, Hotel Privilege është destinacioni i ri për qëndrimin tuaj. Së bashku me qëndrimin tuaj ju mund të merrni trajtim profesional bukurie & shëndeti në Qendrën Spa Privilege. Na vizitoni !