Miresevini te

HOTEL PRIVILEGE

Kompania jonë Trigen Investment ka operuar per 15 vjet duke ofruar një gamë të plotë shërbime investimesh. Investimi ynë i fundit dhe më i ri i kompanisë tonë është Privilege Hotel & Spa, një aktivitet i ri, modern, komod me ambjente relaksuese që ofrojnë një gamë të plotë të shërbimeve të cilësisë së lartë.

Rezervoni tani

    Shërbimet tona

    Privilege Hotel & Spa ofron 22 dhoma, një sallë konferencash, restorant bar dhe një qendër Spa të përbërë nga 4 dhoma masazhi, hamam, sauna, xhakuzi dhe pishina e brendshme dimërore.

    Qender Spa

    Hotel & Restaurant

    Sherbime te tjera